Nuffnang

Sunday, June 16, 2013

17 Hingga 21 Jun 2013

Assalammualaikum.... Salam Sejahtera semua... apa khabar semua? harap2 semua nya sihat... :-)

InshaaAllah dalam 3 minggu semua umat islam akan menyambut bulan Ramadhan... semoga kita semua berkesempatan untuk menemui ramadhan kali ini... Ramai yg bertanya, sama ada KLB beroperasi atau tidak pada Ramadhan ni... Jawapannya.. YES.. kami beroperasi.. InshaaAllah... ada jugak yg bertanya, KLB operasi tak untuk SAHUR... hehhehe... jawapannya... RAMAI KE YANG NAK? masih tak de jawapan yg dapat KLB bagi sbb KLB pun masih tak dapat jawapan dari kawan-kawan setia KLB.. kawan-kawan setia tu adalah customer yg lama dan yg baru... :-) klu ada permintaan.... dan berbaloi... inshaAllah.. KLB boleh timbangkan... tapinya... rasa-rasanya, kalau KLB dtg umah hntr makanan sahur pukul 4 am, ok ke? KLB pulak rasa risau, sbb kena berdiri depan rumah orang pukul 4 pagi... hehhehe... apa2 pun, sila bagi respon pada KLB jika anda semua mahukan perkhidmatan KLB ye... jgn segan2, jgn malu2... inshaAllah... kita saling bantu membantu dalam hidup ini... :-) 

ok, cukup untuk bulan puasa punyer cerita... KLB dah senaraikan menu untuk sepanjang minggu depan.. dan KLB ingin maklumkan, menu ini bukan lah menu tetap, ia akan berubah mengikut bekalan  bahan mentah yg KLB dapat... setakat ini, yg selalu bertukar adalah SAYUR... KLB mohon maaf untuk itu...

MENU UNTUK 17 - 21 JUN 2013

17 JUN 2013

LUNCH : AYAM VARUVAL / KARI IKAN + BENDI TUMIS
DINNER : AYAM MASAK MERAH / ASAM REBUS IKAN + ACAR TIMUN

18 JUN 2013

LUNCH : AYAM MASALA / CENCARU SUMBAT + LEMAK LABU
DINNER : AYAM TAUCU / SINGGANG IKAN + SAWI GORENG

19 JUN 2013

LUNCH : KURMA AYAM / IKAN BAKAR KUAH PERCIK + PAJERI NENAS JOHOR STYLE
DINNER : AYAM MASAK KICAP / IKAN TAUCU + SAYUR CAMPUR

20 JUN 2013

LUNCH : STEW AYAM / IKAN MASAK KICAP + SAYUR CAMPUR
DINNER : PAPRIK AYAM / IKAN BAKAR AIR ASAM + KOBIS GORENG

21 JUN 2013

LUNCH : AYAM GORENG BERLADA / SINGGANG IKAN + LEMAK KOBIS
LUNCH --> DINNER : SPECIAL MENU : SOTO AYAM

No comments:

Post a Comment